Top Image
MILITÆRE LØSNINGER

Enkelt og robust

Forhandler USACivilian Marksmanship Program (CMP) er nylig etablert som vår forhandler i USA.
Denne velrenommerte skytterorganisasjonen, som ble oppnevnt av Kongressen i 1903 for å fremme skytesporten i USA, har ca 6000 tilsluttede lag/klubber.
CMP sin sterke posisjon i det amerikanske skyttermiljøet vil utvilsomt bidra til en styrking og videre utvikling av KTS sine muligheter i USA.
KTS er stolt over å ha fått CMP som sin forhandler og ser fram til et vellykket samarbeid!CMP er nå i ferd med å bygge en ny skytebane i Alabama, som skal dekke større nasjonale mesterskap i USA. Etter grundige testskytinger og evaluering av aktuelle elektronikkprodusenter, ble KTS valgt som leverandør av 240 skiver til Talladega Marksmanship Park. Vår eksklusive og stabile løsning med 4 hjørnesensorer bidro sterkt til at KTS ble valgt som leverandør. Skivene skal monteres på 25-50-100-200-300-600 yards.
Se hvordan skytesenteret tar form ved å følge linken;  http://www.al.com/outdoors/index.ssf/2014/12/cmp_talladega_marksmanship_par.html
Dette kommer til å bli en ny flott referansebane, som vår forhandler CMP vil benytte til å motivere de enkelte skytterlag/-klubber til også å etablerere elektroniske skiver.